Iskaffe-krem, laget på få minutter
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Husker du dalgona kaffe? Dette er en lignende oppskrift, bare enda bedre.
Nescafe eller et annet merke frysetørket kaffepulver er essensielt for å lage denne kremen. Vi har brukt Sukrinmelis som søtning, men du kan bruke den søtningen du foretrekker. Smak gjerne på kremen og tilsett mer søtning etter ønske.
Du kan bruke for eksempel helmelk, soyamelk uten sukker eller mandelmel uten sukker. 50/50 kremfløte og vann kan også brukes som væske. Alle disse forslagene vil gi få karbohydrater.
Iskaffe-krem inneholder tilnærmet 0 karbohydrater. Mengden karbohydrater i denne iskaffen vil derfor komme an på hvilke melk du velger.
Smaksett gjerne iskaffen med vanilje eller karamell aroma. SukrinSirup caramel kan også brukes som smakstilsetning.
Vil du heller ha varm kaffe?
Varm opp melken og server kaffen uten isbiter for å nyte denne kaffe varm.
Liker du lavkarbo iskaffe-krem vil du også like denne oppskriften på lavkarbo kaffe mocca milkshake.
Ingredienser
- 2 ss nescafe (pulverkaffe)
- 2 ss Sukrinmelis
- 200 g isbiter
- 1 dl kaldt vann
- 1 klype vaniljepulver (valgfritt)
- Isbiter til servering
- Selvvalgt melk/plantemelk
Fremgangsmåte
- Bland nescafe, søtning, isbiter, vann og vaniljepulver i en foodprosessor. Pulser i et par minutter, frem til du får en tykk krem. Smak til med rett mengde søtning.
- Legg isbiter i glass, hell over melk og topp med noen spiseskjeer kaffekrem. Rør rundt før servering.