Lavkarbo mandelflarn – laget med bare mandler og SukrinSirup gold
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
For deg som elsker enkelhet på kjøkkenet, er disse lavkarbo mandelflarnene med bare to ingredienser (pluss salt) en genial oppskrift! Disse sprø og delikate kjeksene lages raskt og enkelt med hakkede mandler, SukrinSirup gold, og en klype salt.
Perfekte som en liten søtbit til kaffen eller som et sprøtt tilbehør til desserter som lavkarbo riskrem med cottage cheese eller lavkarbo iskrem.
Tradisjonelle havreflarn er en populær julekake, men de er ofte fulle av sukker og raske karbohydrater. For deg som ønsker et lavkarbo-alternativ, er mandelflarn et godt valg! De gir den samme sprø konsistensen, men uten sukkeret og blodsukkerstigninger som følger med et høyt sukkerinntak.
Bytt gjerne ut mandlene med hasselnøtter eller salte peanøtter for en annen vri, eller eksperimenter med ulike varianter av SukrinSirup som caramel eller maple, for å variere smaken. Uansett hva du velger, er resultatet alltid sprø og smakfulle flarn som knaser i munnen.
Lavkarbo mandeflarn er uten sukker, melkeprodukter, gluten og egg.
Lavkarbo mandelflarn
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 150 g mandler
- 75 g SukrinSirup gold
- 1 klype salt
Fremgangsmåte
- Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
- Hakk mandlene med en kniv til grovt mel, eller bruk en foodprosessor.
- Bland sammen knuste mandler, sirup og salt i en bolle.
- Dekk et stekebrett med bakepapir. Bruk en spiseskje til å forme kjeks på brettet.
- Stek midt i stekeovnen i ca. 12 minutter, til de er gyllen.
- Avkjøl på brettet.