Lavkarbo mandelflarn – med bare to ingredienser





Lavkarbo mandelflarn – laget med bare mandler og SukrinSirup gold

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

For deg som elsker enkelhet på kjøkkenet, er disse lavkarbo mandelflarnene med bare to ingredienser (pluss salt) en genial oppskrift! Disse sprø og delikate kjeksene lages raskt og enkelt med hakkede mandler, SukrinSirup gold, og en klype salt.

Perfekte som en liten søtbit til kaffen eller som et sprøtt tilbehør til desserter som lavkarbo riskrem med cottage cheese eller lavkarbo iskrem.

Lavkarbo mandelflarn

Lavkarbo mandelflarn

Tradisjonelle havreflarn er en populær julekake, men de er ofte fulle av sukker og raske karbohydrater. For deg som ønsker et lavkarbo-alternativ, er mandelflarn et godt valg! De gir den samme sprø konsistensen, men uten sukkeret og blodsukkerstigninger som følger med et høyt sukkerinntak.

Bytt gjerne ut mandlene med hasselnøtter eller salte peanøtter for en annen vri, eller eksperimenter med ulike varianter av SukrinSirup som caramel eller maple, for å variere smaken. Uansett hva du velger, er resultatet alltid sprø og smakfulle flarn som knaser i munnen.

Lavkarbo mandeflarn er uten sukker, melkeprodukter, gluten og egg. 

Lavkarbo mandelflarn

Lavkarbo mandelflarn

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 1 stekebrett (20 stk. på ett stekebrett)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 51kcal | Karbohydrater: 0,8g | Protein: 2g | Fett: 4g
Allergener
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
  • Hakk mandlene med en kniv til grovt mel, eller bruk en foodprosessor.
  • Bland sammen knuste mandler, sirup og salt i en bolle.
  • Dekk et stekebrett med bakepapir. Bruk en spiseskje til å forme kjeks på brettet.
    Lavkarbo mandelflarn
  • Stek midt i stekeovnen i ca. 12 minutter, til de er gyllen.
  • Avkjøl på brettet.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search