Lavkarbo mandelflarn – med bare to ingredienser





Lavkarbo mandelflarn – laget med bare mandler og SukrinSirup gold

Innlegget kan inneholde reklamelinker.

For deg som elsker enkelhet på kjøkkenet, er disse lavkarbo mandelflarnene med bare to ingredienser (pluss salt) en genial oppskrift! Disse sprø og delikate kjeksene lages raskt og enkelt med hakkede mandler, SukrinSirup gold, og en klype salt.

Perfekte som en liten søtbit til kaffen eller som et sprøtt tilbehør til desserter som lavkarbo riskrem med cottage cheese eller lavkarbo iskrem.

Lavkarbo mandelflarn

Lavkarbo mandelflarn

Tradisjonelle havreflarn er en populær julekake, men de er ofte fulle av sukker og raske karbohydrater. For deg som ønsker et lavkarbo-alternativ, er mandelflarn et godt valg! De gir den samme sprø konsistensen, men uten sukkeret og blodsukkerstigninger som følger med et høyt sukkerinntak.

Bytt gjerne ut mandlene med hasselnøtter eller salte peanøtter for en annen vri, eller eksperimenter med ulike varianter av SukrinSirup som caramel eller maple, for å variere smaken. Uansett hva du velger, er resultatet alltid sprø og smakfulle flarn som knaser i munnen.

Lavkarbo mandeflarn er uten sukker, melkeprodukter, gluten og egg. 

Lavkarbo mandelflarn

Lavkarbo mandelflarn

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 1 stekebrett (20 stk. på ett stekebrett)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 51kcal | Karbohydrater: 0,8g | Protein: 2g | Fett: 4g
Allergener
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 150 g mandler
  • 75 g SukrinSirup gold
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 grader over- og undervarme.
  • Hakk mandlene med en kniv til grovt mel, eller bruk en foodprosessor.
  • Bland sammen knuste mandler, sirup og salt i en bolle.
  • Dekk et stekebrett med bakepapir. Bruk en spiseskje til å forme kjeks på brettet.
    Lavkarbo mandelflarn
  • Stek midt i stekeovnen i ca. 12 minutter, til de er gyllen.
  • Avkjøl på brettet.

Viser 6 kommentarer
  • Vibeche
    Svar

    Knallgode!
    Dette blir årets marsipan.

  • Hanne
    Svar

    disse mandelflarne blir så tykk .ser jo på bilde at de skal flyte litt ut. hva gjør jeg galt? er det for mye mandler i eller kan jeg tilføre mere sukrin sirup gold?

    • Svar

      Du kan forsøke å ikke hakke nøttene så mye som du har gjort, eller ta litt med sirup, dersom du har mer finmalte nøtter. Ser du på bildet i fremgangsmåten så ser du hvordan nøttene er hakket for å få resultatet som er avbildet.

  • Heidi
    Svar

    Er blitt avhengig 🙈

  • Bente
    Svar

    5 stjerner
    lager dem på nytt og på nytt 👍 om

  • Ann Heidi Lyngstad
    Svar

    5 stjerner
    Nydelig, og så raskt å lage.👍

5 from 2 votes

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.





Start typing and press Enter to search