Lavkarbo muffins med sitronkrem





Lavkarbo muffins med sitronkrem uten tilsatt sukker

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo muffins med sitronkrem, toppet med bjørnebær og sitronmelisse. Saftige og smaksrike muffins. Topp gjerne med andre bær, som jordbær eller bringebær. Du kan også rive sitronskall og toppe sitronkremen med dette. Da får du en enda skarpere sitronsmak av sitronkremen.

Vent til muffinsene er helt avkjølt før du tar på sitronkremen. Ellers vil kremen smelte og begynne å renne. Muffinsene oppbevares i kjøleskap.

Muffinsene er glutenfri og uten tilsatt sukker.

Vil du har flere oppskrifter på lavkarbo desserter, boller og kaker, finner du det her.

Lavkarbo muffins med sitronkrem

Lavkarbo muffins med sitronkrem

5 fra 1 stemme
Pin Vurdering
Tid: 45 minutter
Antall: 1 bakebrett (1 bakebrett gir 10 muffins)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 220kcal | Karbohydrater: 3g | Protein: 6g | Fett: 19g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Muffins

  • 2 egg
  • 60 g Finesse bakesukker
  • 70 g mandelmel (ikke fettredusert)
  • 50 g kokosmel
  • 2 dl kremfløte
  • 3 ss creme fraiche
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts vaniljepulver (ikke vaniljesukker)

Sitronkrem

  • 1,5 dl kremfløte
  • 30 g Finesse bakesukker
  • 3 ss philadelphia ost
  • 3 ss sitronsaft
  • 0,25 ts vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
  • Pynt gjerne med bær og sitronmelisse

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 200 grader.
  • Visp egg og søtning til eggedosis. Rør inn de resterende ingrediensene.
  • Hell røren i muffinsformer. Fyll formen ¾ full.
  • Stek på midterste rille i ovnen i 15-20 minutter. Sjekk underveis om de er gjennomstekt. De skal bli gylden.
  • Avkjøl muffinsene på rist.
  • Sitronkrem lager du ved å piske alle ingrediensene til krem kremfløte og søtning til krem. Topp muffinsene med sitronkrem.

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search