Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache





Lavkarbo nøttebunn ala suksessterte toppet med fløyelsmyk sjokoladeganache!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo nøttemuffins er superenkelt å lage også smaker de nydelig godt! Vi har hentet inspirasjon til nøttebunnen i vår oppskrift på lavkarbo suksessterte, som du finner oppskrift på her.

Vi har brukt både finesse bakesukker og fibersirup som søtning i bunnen. Du kan utelate fibersirup og erstatte med litt ekstra søtning, men vi syntes denne sirupen gir et mer saftig resultat.

Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

Vi har brukt Monster Lavkarbo Belgisk Melkesjokolade som gir en mild og god sjokoladesmak i frostingen. Du kan eventuelt bruke mørk sjokolade for en kraftigere smak og mørkere farge på glasuren.

Dersom du velger en mørkere sjokolade kan det være lurt å tilsette litt ekstra søtning i glasuren. Smak deg frem til rett sødme. Du kan også tilsette andre smaker som vanilje eller romessens.

Er du glad i kaker? i så fall finner du mange digge lavkarbo kaker her.

Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

Lavkarbo nøttemuffins med sjokoladeganache

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 2 hours 30 minutter
Antall: 12 muffins

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 238kcal | Karbohydrater: 3,3g | Protein: 5,6g | Fett: 20,2g
Allergener
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Sjokoladeganache

Nøttemuffins

Fremgangsmåte

Sjokoladeganache

  • Varm kremfløte opp til kokepunktet i en kjele. Tilsett grovhakket sjokolade og rør til sjokoladen har smeltet.
  • Sett i kjøleskap i minimum to timer, slik at den stivner.

Nøttemuffins

  • Sett stekeovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Stivpisk eggehvite, finesse bakesukker og fibersirup til stiv marengs. Vend inn mandelmel og bakepulver.
  • Fyll røren i muffinsformer. Ca. 2 ss i én form.
  • Stek på midterste rille i ovnen i 12 minutter. Muffinsene blir fast når de blir kald.
  • Pisk sjokoladeganachen stiv med en miksmaster og hell den i en sprøytepose. Vent til muffinsene er helt avkjølt før du topper de med ganache.

Kommentarer
  • Kjellaug
    Svar

    5 stars
    Wow disse var saftig!

5 from 2 votes (1 rating without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search