Tunfisksalat, en mektig og smaksrik salat!
Tunfisksalat med avokado og hjemmelaget dressing er en superdigg og saftig salat som passer like godt til både lunsj og middag. Salaten er enkel å lage og trenger få tilberedelser. Den lille innsatsen er uansett verdt den gode smaken.
Vil du ha oppskrift til nydelig kyllingsalat, finner du det her.
Vil du servere denne gode tunfisksalaten til lavkarbo brød, finner du mange gode brødoppskrifter her.
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO TUNFISKSALAT
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Dressing
- 1 ss majones
- 3 ss creme fraiche
- 1 ts glutenfri soyasaus
- Urtesalt
Salat
- Hjertesalat
- Crispisalat
- 3 tomater
- 1 avokado
- 300 gram tunfisk i olje
- 75 gram ost i terninger
- 2 kokte egg
- 50 gram oliven
- Fersk basilikum
Fremgangsmåte
- Bland alle ingrediensene til dressingen og rør godt.
- Riv av noen hjertesalatblader og legg i bunnen av hvert fat.
- Riv opp crispy salat, og kutt tomat og avokado i terninger.
- Bland dressingen med crispy salat, avokado, tomater, tunfisk og ost (alt utenom egg, basilikum og oliven).
- Fordel blandingen over hjertesalat på fat.
- Topp med kokt egg delt i to, oliven og basilikum.