Våre 10 mest populære lavkarbo middager i 2020

Lavkarbo middagstips!

De fleste kjenner seg igjen i at det ofte kan være problematisk å komme på gode og sunne retter man kan lage til middag. Vi har derfor laget en liste over våre topp ti mest populære lavkarbo middagsoppskrifter. Ønsker du å se en komplett liste over alle våre middager finner du det her.

Nr. 1 Kyllinglår i ostesaus

Kyllinglår i ostesaus er vår nr. 1 mest populære middag, og det er jammen ikke så rart heller. Dette er en middag som passer for alle, uavhengig av om du lever en lavkarbo livsstil eller ikke. Denne kyllingformen passer utmerket sammen med blomkålris med mandler.

Kylling i ostesaus

Nr. 2 Lavkarbo Amerikanske pannekaker 

Lavkarbo Amerikanske pannekaker, sammen med bacon eller bær, er et perfekt lavkarbo måltid. Lavkarbo pannekaker er en høyt elsket lavkarbo middagsoppskrift som faller i smak hos alle som liker pannekaker.

Deler du røren i 12 like store deler vil næringsinnholdet for én Amerikansk pannekake være slik:

Kalorier: 61 / Karbohydrater: 1.7 gram  / Fett: 2.8 gram / Protein: 5.3 gram

Lavkarbo Amerikanske pannekaker

 

Nr. 3 Blomkålgrateng med pølse og bacon

Blomkålgrateng med pølse og bacon er en perfekt middag å servere til familien. Denne retten er elsket av både store og små. Du kan enkelt endre gratengen ved å tilsette de grønnsakene du liker. Vil du ha et nydelig lavkarbo brød til denne retten, anbefaler vi dette smaksrike og ekstremt saftige lavkarbo olivenbrødet eller vårt veldig populære lavkarbo focaccia.

Blomkålgrateng med pølse og bacon

 

Nr. 4 Lavkarbo gryterett med kjøttdeig og baconost 

Lavkarbo gryterett med kjøttdeig og baconost er en rask og enkel middag å lage i en hektisk hverdag. Gryteretten er et sunnere alternativ til ordinær gryterett som ofte inneholder ris eller pasta. Prøv lavkarbo gryterett med vår nydelige oppskrift på blomkålpuré eller blomkålris med grønnkål.

Lavkarbo gryterett

 

Nr. 5 Squash spaghetti med kjøttsaus

Squash spaghetti med kjøttsaus lager du enkel med en spiralizer. Dette er et verktøy enhver lavkarbo-elsker bør ha på kjøkkenet. Med en spiralizer kan du lage lange og tynne spaghettitråder av grønnsaker. Spuash er spesielt godt egnet til dette og du får faste og lange grønnsakstråder som smaker nydelig sammen med kjøttsaus.

Squash spaghetti med kjøttsaus

Nr. 6 Lavkarbo fiskepinner 

Lavkarbo fiskepinner er en fiskemiddag som garantert faller i smak hos de som liker fisk. Fiskepinner er enkelt å lage. Du kan steke dem i smør, eller steke dem i stekeovnen dersom du ønsker en magrere og enda enklere middag. Disse fiskepinnene er også glutenfrie. Prøv lavkarbo fiskepinner med vår oppskrift til lavkarbo coleslaw.

Vi har også to andre oppskrifter hvor vi har panert kylling istedenfor fisk;

Lavkarbo innbakt kylling i sursøt saus

Lavkarbo kyllingnuggets

Lavkarbo fiskepinner

 

Nr. 7 Lavkarbo blomkålsuppe

Lavkarbo blomkålsuppe er en billig og rask middag å lage. Blomkålsuppe er både magert og lavkarbo. Server lavkarbo blomkålsuppe med vårt smaksrike og saftige lavkarbo olivenbrød eller vår populære oppskrift til lavkarbo focaccia.

mBlomkålsuppe

 

Nr. 8 Fathead biffpizza

Fathead biffpizza, nam! Denne bunnen er laget av mozzarellaost, mandelmel og egg, og er derfor langt mer næringsrik enn pizzabunn laget av hvetemel. Fathead pizzabunn er fast å holde i og saftig på smak. Vi har også oppskrift til lavkarbo pizzasaus. Vi har flere oppskrifter til pizza;

Fathead pizza – Thai chicken

Fathead pizza – Serranoskinke

Fathead pizza – Pizzocado

Lavkarbo Pizza Margherita

Fathead biffpizza

 

Nr. 9 Ovnsbakt torsk med pesto

Ovnsbakt torsk med pesto en en super god lavkarbo fiskemiddag. Fisken lager seg selv i ovnen. Vi har servert torsk med pesto til sellerirotfries og hjemmelaget salsa. Prøv gjerne denne retten med Sellerirotpuré. 

Bakt torsk med pesto

 

Nr. 10 Lavkarbo kebab

Lavkarbo kebab er en rett som klatrer på denne listen. Lavkarbo rullekebab smaker like godt som en hvilke som helst annen rullekebab. Du finner nydelig krydret reinskav på innsiden av denne kebaben, sammen med en smaksrik hjemmelaget kebabdressing. Prøv gjerne vår hjemmelagde lavkarbo kebabdressing for å heve dette måltidet et ekstra hakk.

Lavkarbo kebab

Vi håper du ble inspirert av våre lavkarbo middagstips. Ønsker du en oversikt over alle våre lavkarbo oppskrifter finner du det her.

SØK ETTER LAVKARBO OPPSKRIFTER

Start typing and press Enter to search