10 lavkarbo middager på under 30 minutter

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Trenger du kjappe lavkarbo middager? Her har du du ti stykker som tar under 30 minutter!

Lavkarbo kjøttgryte med champignon og shirataki spaghetti. Deilig smaksrik hverdagsmat. Shirataki inneholder nesten ingen kalorier.

Lavkarbo paella laget med chorizo, kylling, scampi og selleri-ris, og selvsagt en god blanding deilige krydder.

Lavkarbo pesto-torsk med blomkålris med soltørket tomat og pinjekjerner, er en deilig fiskerett med mange gode smaker.

Lavkarbo kyllingsalat er raskt å lage også smaker det skikkelig godt! Valnøtter, fetaost og chilimajones gjør denne salaten ekstra spennende.

Lavkarbo kyllinggryte med soltørket tomat og spaghetti. Deilige smaker i en enkel hverdagsrett du lager på 30 minutter.

Scampigryte med aubergine! Scampigryte er en smaksrik gryte med smak av hvitløk, chili og ingefær. Denne gryten lager du når du har grønnsaker til overs, her kan du nemlig bruke opp slitne grønnsaker fra kjøleskapet. Eksempler på grønnsaker som kan tilføres gryten er blomkål, brokkoli, spinat, sellerirot, selleri, asparges, squash, sopp, minimais etc. Scampi kan […]

Lavkarbo pølsegryte er lett å like. Gryten har en fyldig saus med gode smaker. Grønnsakene kan enkelt varieres ut ifra dine preferanser.

Lavkarbo avokadosalat er supergodt og en rask rett å lage. Noen av de digge ingrediensene er karamelliserte valnøtter, fetaost og egg.

Caprese, napolitansk smårett! Caprese består av mozzarella, tomat og basilikum, og selvsagt en god extra virgin olivenolje. Balsamicoglasur gir det lille ekstra til denne salaten. Caprese er naturlig lavkarbo. Det er vanlig å spise denne salaten som en forrett, men den passer også godt som en tapasrett eller som tilbehør til middagen. Du kan bruke [...]

Lavkarbo hyttegrøt er en ny silkemyk grøt som er laget med cottage cheese. Grøten minner om rømmegrøt bare med færre kalorier.

Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search