Lavkarbo eggewraps med tunfiskpålegg, proteinrikt måltid med bare 4 karbohydrater!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Eggewrap er svimlende enkelt å lage også er det et genialt måltid for deg som spises lavkarbo eller ketogent. Eggewraps kan fylles med deilig pålegg av den sorten du foretrekker eller du kan fylle den med grønnsaker, kjøtt eller fisk.
Vi har fylt denne wrappen med tunfiskpålegg, som smakes skikkelig godt. Tunfisk er proteinrikt og magert, og du kan spise en stor porsjon uten at dette påvirker ditt karbohydratregnskap.
Prøv også lavkarbo eggewraps med lavkarbo påleggssalat – kylling i karri, som du finner oppskrift til her.
Det er også skikkelig godt å smøre eggewraps med guacamole, hjemmelaget salsa og tacokjøttdeig. Wrappen blir som en saftig erstatter for tortillalefsen.
Vi har brukt Monster – Coconut Oil Cooking Spray i stekepannen før du stekte eggene. Denne sprayen er genial når du vil holde kaloriene lav men samtidig få et jevnt lag med fett i stekepannen.
Ta gjerne en titt på våre andre lavkarbo oppskrifter, som du finner her.
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO EGGEWRAPS MED TUNFISKPÅLEGG
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 2 egg
- Salt og pepper
- Monster - Coconut Oil Cooking Spray evt. meierismør
- 1 porsjon lavkarbo tunfiskpålegg
- Cherry tomater
- Crispisalat
Fremgangsmåte
- Visp sammen egg, salt og pepper.
- Varm en stekepanne og spray den med litt kokosolje før du heller over eggeblandingen. Stekes til eggene er helt gjennomstekt på toppen.
- Avkjøl eggewrappen litt før du smører den med tunfiskpålegg og topper den med hakket tomat og crispisalat. Rull sammen og nyt.