Sjokoladeknekk med deilig smak av appelsin, perfekt påskegodt!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo sjokoladeknekk er skikkelig godt og er det enkelt å variere på smak. Prøv for eksempel med hvit eller mørk sjokolade og med andre nøtter og frysetørket bringebær eller andre typer frukt eller bær. Litt havsalt på toppen gjør det lille ekstra.
Er du glad i konfekt, da finner du mange gode lavkarbo konfektbiter her:
Lavkarbo peanøttkonfekt, lavkarbo sjokolade med appelsinkrem, lavkarbo sjokoladenøtt og lavkarbo suksesskonfekt.
Lavkarbo sjokoladeknekk med hasselnøtt- og appelsinsmak
Pin Vurdering Print RecipeNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 85 g sjokolade uten sukker
- 25 g hasselnøtt
- 1 ss raspet appelsinskall
- Flaksalt
Fremgangsmåte
- Smelt sjokolade over vannbad. Bland inn hakket hasselnøtt og raspet appelsinskall. Husk å vaske appelsinen før du rasper av skallet.
- Hell massen på et bakepapir. Strø over litt flaksalt og sett til kjøling.
- Knekk opp og nyt.