Lavkarbo kjeks med lakriskrem

Ja takk, meld meg på (gratis)

Lavkarbo kjeks med lakriskrem, myk og saftig på innsiden!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo kjeks med lakriskrem er en skikkelig digg kjeks som er enkel å lage. Vi har tilsatt lakrisrotpulver i smørkremen, som gir en spennende smak. Er du ikke glad i lakris går det helt fint å utelate dette og heller tilsette vanilje, dersom du er mer glad i det.

Lakrisrotpulver kjøper du på helsekostforretning eller for eksempel på tights.no.

Kjeksene er glutenfri. 

Vi har flere oppskrifter på lavkarbo kjeks. Har du for eksempel smakt lavkarbo café cookies, eller mandelkjeks med sitronkrem?

Ønsker du inspirasjon til andre desserter, finner du mange flere oppskrifter her.

Lavkarbo kjeks med lakriskrem

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO KJEKS MED LAKRISKREM

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 1 hour
Antall: 1 deig (1 deig gir 12 kjeks)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 156kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 5g | Fett: 14g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Kjeks

  • 30 gram meierismør romtemperert
  • 4 dl mandelmel ikke fettredusert
  • 1 ts bakepulver strøken
  • 0,25 ts salt
  • 1 klype vaniljepulver eller vaniljeekstrakt
  • 5 ss finesse bakesukker (evt. annen søtning tilsvarende 10 ss sukker)
  • 1 egg

Lakriskrem

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på over- og undervarme på 175 grader.
  • Bland alle ingrediensene til kjeksene godt sammen i en bakebolle.
  • Dekk et bakebrett med bakepapir.
  • Rull en pølse av deigen og skjær like store skiver. Du får ca. 24 kjeks. Bruk hendene til å rulle kjeksen til en kule som du trykker ned på stekebrettet, slik at du får formet den som en kjeks.
  • Stekes på midterste rille i ovnen i 15 minutter. Avkjøles helt før du smøre de med krem.
  • Bland alle ingrediensene til lakriskremen i en bolle. Smak til med søtning og lakrisrotpulver. Hell blandingen i en sprøytepose og lag fine rosetter på undersiden av en kjeks. Legg en annen kjeks over. Du kan også bruke en skje til å legge over fyllet.

Kommentar

Lavkarbo kjeks med lakrisfyll oppbevares i kjøleskap.


Recent Posts
Viser 2 kommentarer
  • Randi
    Svar

    Digger oppskriftene deres, men det er ikke lett å finne oppskriftene. Finner ikke ut av opplegget deres.

    • omhelse.no
      Svar

      Hei Randi. Så bra at du liker oppskriftene. Det er veldig dumt om folk opplever det som vanskelig å finne frem, så det vil vi gjerne gjøre noe med. Vi setter stor pris på om du kan skrive noe om hva du mener med «finner ikke ut av opplegget deres», slik at vi kan forbedre det.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search