Lavkarbo proteingrøt





Lavkarbo proteingrøt, perfekt frokost for deg som ønsker å spise sunt og næringsrikt!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Proteingrøt er laget med proteinpulver, chiafrø og foretrukket plantemelk. Vi har brukt proteinpulver med vaniljesmak, men du kan bruke akkurat det proteinpulveret du foretrekker med den smaken du liker. Her er to eksempler på proteinpulver, som du finner på tights.no, Bodylab Whey 100 og BodyFuel Whey 1000

Lavkarbo proteingrøt kan du spise til for eksempel frokost, lunsj eller kvelds. Du kan prøve deg frem med andre typer væske som usøtet mandemelk, kokosdrikk eller usøtet soyamelk. Her kan du prøve deg frem og finne din favoritt.

Grøten topper du med din favoritt topping. Noen forslag er sukrinsirup caramel, bær, hakkede nøtter, kanel, kakaopulver eller lakrisrotpulver. Lag din favoritt og tagg oss gjerne i sosiale medier. Du finner oss som @omlavkarbo på Instagram.

Lavkarbo proteingrøt

Vi har tilsatt proteinpulver av typen Bodylab Whey 100 med smaken vanilla milkshake. Dette gir en deilig vaniljesmak i grøten. Prøv deg gjerne frem med andre smaker for å variere smaken på grøten.

Du finner også Chiafrø i denne oppskriften. Visste du at disse små frøene er gull for helsen? Chiafrø inneholder 30% mer antioksidanter enn blåbær og er rik på omega-3 og fiber. Dette bidrar til god tarmfunksjon. Chiafrø trekker også til seg mer enn ti ganger sin vekt i vann. Derfor er chiafrø en perfekt ingrediens i grøt.

Ønsker du mer inspirasjon til lavkarbo matlaging, finner du flere oppskrifter her.

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo proteingrøt

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO PROTEINGRØT MED KOKOSMELK

4.67 fra 3 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 10 minutter
Antall: 1 porsjon

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 584kcal | Karbohydrater: 4g | Protein: 25g | Fett: 50g
Allergener
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Proteingrøt med kokosmelk

Toppingforslag

Fremgangsmåte

  • Kok alle ingrediensene, unntatt proteinpulver, i en kjele. Kokes i ca. tre til fire minutter, til grøten tykner. Pisk inn proteinpulver mot slutten av koketiden.
  • Serveres i skål med din favoritt topping!

Kommentar

Tips: Grøten smaker skikkelig godt med et par spiseskjeer cottage cheese, som røres inn i grøten rett før servering. 

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search