Lavkarbo sitrusdressing

Lavkarbo sitrusdressing, syrlig og frisk dressing!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Er du på utgikk etter en syrlig og smaksrik dressing, som er enkel å lage? Vi har oppskriften til deg. Lavkarbo sitrusdressing passer til både kjøtt og fisk. Dressingen er også perfekt som base i coleslaw. Kutt opp ønsket mengde kål og bland inn i dressingen, og du har perfekt tilbehør til for eksempel grillmat.

Vi har brukt dressingen på en nydelig lavkarbo ceviche, og syntes at den kombinasjonen var perfekt. Ceviche er fisk kokt i sitrussaft, som kan minne litt om sushi i konsistens. Oppskrift til lavkarbo ceviche finner du her.

Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo fiskemiddager? Du finner mange mange gode fiskeoppskrifter her.

Lavkarbo sitrusdressing
Lavkarbo sitrusdressing

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SITRUSDRESSING

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 20 minutter
Antall: 6 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 171kcal | Karbohydrater: 2g | Protein: 1g | Fett: 18g
Allergener
Melk
Soya

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 1 sitron skall og saft
  • 300 gram creme fraiche
  • 0.5 ts salt
  • 2 ts Sukrinmelis
  • 0.5 ts ingefær raspet
  • 1 ts glutenfri soyasaus

Fremgangsmåte

  • Vask sitronen før du river av skallet fra ca. halve sitronen. Press ut saften og bland skall og saft med de andre ingrediensene i en bolle.
  • Sett sitrusdressingen i kjøleskap i minimum 15 minutter, slik at smakene trekker ut.

Kommentar

Denne dressingen passer perfekt til lavkarbo ceviche, som du finner oppskrift til her

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search