Lavkarbo sitrusdressing, syrlig og frisk dressing!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Er du på utgikk etter en syrlig og smaksrik dressing, som er enkel å lage? Vi har oppskriften til deg. Lavkarbo sitrusdressing passer til både kjøtt og fisk. Dressingen er også perfekt som base i coleslaw. Kutt opp ønsket mengde kål og bland inn i dressingen, og du har perfekt tilbehør til for eksempel grillmat.
Vi har brukt dressingen på en nydelig lavkarbo ceviche, og syntes at den kombinasjonen var perfekt. Ceviche er fisk kokt i sitrussaft, som kan minne litt om sushi i konsistens. Oppskrift til lavkarbo ceviche finner du her.
Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo fiskemiddager? Du finner mange mange gode fiskeoppskrifter her.
OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SITRUSDRESSING
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 1 sitron skall og saft
- 300 gram creme fraiche
- 0.5 ts salt
- 2 ts Sukrinmelis
- 0.5 ts ingefær raspet
- 1 ts glutenfri soyasaus
Fremgangsmåte
- Vask sitronen før du river av skallet fra ca. halve sitronen. Press ut saften og bland skall og saft med de andre ingrediensene i en bolle.
- Sett sitrusdressingen i kjøleskap i minimum 15 minutter, slik at smakene trekker ut.