Snickersdessert du lager på under 10 minutter!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Snickerskrem i glass er en dessert vi fikk idéen til etter å ha laget hjemmelaget lavkarbo peanøttsmør. Vi ønsket å finne noe enkelt og skikkelig godt man kunne lage med peanøttsmøret.
Våre oppskrifter på lavkarbo ostekake i glass er populære. Vi syntes samlingen vår trengte en ny variant og landet på smaken av salte peanøtter, sjokolade og krem. En uslåelig kombinasjon!

Lavkarbo snickerskrem i glass. Foto: Aina Sjo.
Prøv gjerne noen av våre andre oppskrifter på ostekake i glass. Her ser du noen eksempler; blåbærostekake i glass, kaffe mocca ostekake i glass, ostekake i glass med jordbær og limedrøm porsjonsostekake!
Du kan bruke kjøpt peanøttsmør i denne oppskriften, men vi syntes det du lager selv av salte peanøtter er enda bedre. Her ser du vår oppskrift: Lavkarbo hjemmelaget peanøttsmør – bedre enn den fra butikken!
Lavkarbo Snickerskrem i glass
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)


Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
Peanøttbunn
- 80 g sjokolade uten sukker
- 80 g salte peanøtter
Snickerskrem
- 200 g Crème Fraîche (35 % fett) eller kremfløte
- 25 g Sukrinmelis
- 25 g SukrinSirup caramel
- 50 g peanøttsmør uten sukker (kjøpt eller hjemmelaget peanøttsmør)
Topping
- Salte peanøtter
- Raspet sjokolade uten sukker
- SukrinSirup caramel
Fremgangsmåte
Peanøttbunn
- Smelt sjokoladen over vannbad og rør inn grovhakkede peanøtter.
- Fordel blandingen i serveringsglass eller en form og sett til avkjøling.
Snickerskrem
- Pisk Crème Fraîche eller kremfløte sammen med søtning og sirup til en fast krem.
- Rør inn peanøttsmøret når kremen har fått ønsket konsistens.
- Fordel kremen over peanøttbunnen i serveringsglassene, enten med sprøytepose eller med en skje.
Topping
- Topp gjerne desserten med hakkede peanøtter, raspet sjokolade og sirup.
Nydelig!