Lavkarbo tacosuppe

Tacosuppe til hele familien!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Tacosuppe er en enkel suppe å lage lavkarbo også inneholder den ikke bare få karbohydrater, den inneholder også få kalorier samtidig som suppen er mektig.

Suppen kan enkelt varieres på smak ved å tilsette andre typer grønnsaker eller ved å endre sammensetninger av krydder. Prøv for eksempel med karri, gurkemeie og litt kanel.

Det er spisskummen som gir den karakteristiske smaken av taco, og kanskje du vil ha en enda sterkere smak av taco? Her er det bare å smak seg frem.

Vil du gjøre dette enda enklere kan du bytte krydderet i suppen med én pose tacokrydder. Sjekk da om tacokrydderet er uten tilsatt sukker. Du kan også tilsette noen spiseskjeer hjemmelaget tacokrydder.

Lavkarbo tacosuppe

Prøv også for eksempel med grønnsaker som stangselleri, minimais, sellerirot eller blomkål.

Vil du ha en kremet lavkarbo tacosuppe kan du tilsette litt fløte, creme fraiche eller kokosmelk. Bruk kokosmelk for en melkefri suppe.

Du kan dandere suppen med det du foretrekker. Noen forslag er revet ost, guacamole, rømme, chiliflak, limebåter eller for eksempel lavkarbo tortillachips.

Lavkarbo tacosuppe

Lavkarbo tacosuppe

4,80 fra 5 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 511kcal | Karbohydrater: 13g | Protein: 32g | Fett: 35g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 300 g kjøttdeig av storfe
  • 1 hvitløksfedd
  • 0,5 chili
  • 0,5 rødløk
  • 0,25 gul paprika
  • 4 ss olivenolje
  • 400 g hermetisk hakkede tomater
  • 3 dl kyllingkraft (evt. vann og kyllingfond)
  • 0,5 lime, saften
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts spisskummen
  • 0,5 ts malt koriander
  • 1 ts Sukrin gold (kan utelates)
  • Salt og pepper

Serveringstips

Fremgangsmåte

  • Finhakk hvitløk og chili. Kutt rødløk og paprika i små terninger.
  • Stek kjøttdeig i en gryte med olje. Tilsett hvitløk chili og rødløk. Surr til løken blir myk, ca. fem minutter.
  • Tilsett de øvrige ingrediensene og gi suppen et oppkok. La putre i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper, og evt. mer av de andre kryddersortene.
  • Server med det tilbehøret du ønsker.

Viser 3 kommentarer
  • Anonym
    Svar

    4 stars
    God suppe

  • Anonym
    Svar

    5 stars
    Deilig suppe, ungene elsket denne.

  • May K
    Svar

    5 stars
    Veldig enkel og god suppe ☺️

4,80 from 5 votes (2 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search