Fathead biffpizza





Fathead biffpizza

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Fathead biffpizza, er en sikker vinner. Pizza er en rett som forbindes med noe usunt som man ikke bør spise for ofte. Men denne pizzaen er langt i fra usunn.

Fathead pizzabunn er naturlig glutenfri og lages hovedsakelig av ost, egg og mandelmel. Disse ingrediensene er langt mer næringsrik enn hvetemel, som pizzabunn vanligvis lages av.

Fathead biffpizza lager du enkelt. Deigen skal ikke heves og er enkel å jobbe med. Bedre blir det ikke. Det som er fint med lavkarbo pizza er at du kan tilsette den toppingen du liker best.

Denne pizzaen toppet vi med biffkjøtt, paprika, champignon, rødløk, vårløk og ost. Trenger du oppskrift til lavkarbo pizzasaus finner du det her. For ekstra smakfullt og spicy biffkjøtt kan du marinere biffstrimlene i chilimarinade i ca. 30 minutter før du legger biffen på pizzaen. Pizzaen blir god selv om du velger å ikke dette. Da kan det være lurt å salte og pepre kjøttet før du legger det over pizzaen.

Vi anbefaler fathead biffpizza sammen med hjemmelaget dressing, som du finner oppskrift på her. Du kan også lage en enklere variant ved å tilsette to fedd presset hvitløk i en boks med rømme.

Da får du den klassiske hvitløksdressingen som mange foretrekker på pizzaen. Server gjerne pizzaen sammen med en enkel salat.

Fathead biffpizza

Fathead biffpizza

Lavkarbo fathead biffpizza

4,78 fra 9 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 1 time
Antall: 1 pizza (1 pizza gir 2 porsjoner)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 porsjon | Kalorier: 1212kcal | Karbohydrater: 13g | Protein: 78g | Fett: 92g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter
Sesamfrø
Soya

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Chilimarinade

  • 150 g strimlet biffkjøtt
  • 1 hvitløksfedd
  • 0,5 rød chili
  • 1 ts raspet ingefær
  • 2 ss sesamfrø
  • 2 ss glutenfri soyasaus
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss sesamolje

Fathead pizzabunn

Pizzafyll

  • Lavkarbo pizzasaus
  • 150 g revet ost
  • 0,25 rødløk
  • 0,25 rød paprika
  • 4 cherrytomater
  • 1 vårløk
  • 1 champignon

Topping

  • Fersk basilikum
  • Limebåter

Fremgangsmåte

Chilimarinade

  • Finhakk hvitløk og chili, og rasp ingefær.
  • Blande sammen alle ingrediensene til chilimarinaden i en brødpose og legger biffstrimlene i marinaden. Legg i kjøleskap og la ligger frem til bunnen er klar.

Fathead pizzabunn

  • Lag bunnen som anvist i oppskriften.

Pizzafyll

  • Sett stekeovnen på 220 grader over- og undervarme.
  • Smør bunnen med pizzasaus. Strø over revet ost.
  • Kutt grønnsaker og sopp i skiver og strimler og legg over osten. Legg deretter marinert biffkjøtt jevnt utover.
  • Stek midt i stekeovnen i 12–15 minutter, til osten er gyllen.
  • La pizzaen hvile i noen minutter før du skjærer i den.
  • Server med basilikum og limebåter.

Kommentarer
  • jelena burgic
    Svar

    5 stjerner
    Best i test

4,78 from 9 votes (8 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search