Lavkarbo gullkuler – saftige peanøttkuler

Lavkarbo gullkuler – peanøttkuler med sukkerfri sjokolade, en saftig liten godbit!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til tights.no.

Lavkarbo gullkuler er noen små kuler som smaker himmelsk godt. De er saftig og seig og det skal godt gjøres å spise bare én. Ingen vil gjette at disse peanøttkulene er laget helt uten tilsatt sukker.

Vi har brukt Monster Sukkerfri Lyse Sjokoladeknapper/Bakesjokolade til å dyppe kulene i. Denne sjokolade er skikkelig god!

Som smaksforsterker i peanøttkulene har vi brukt Monster Lavkarbo Zero Drops – Vanilla Vacation. Du kan også lage disse kulene uten vaniljeekstrakt, men vi anbefaler noen dråper med denne gode Monster vaniljeessensen, som kjøpes hos tights.no.

Det er ulikt innhold av karbohydrater i peanøtter og vi anbefaler Luxus peanøtter kjøpt på Europris, da disse inneholder under 5 gram karbohydrater per 100 gram.

Med den samme oppskriften til disse smaksrike peanøttkulene har vi også laget peanøttkjeks. Du finner fremgangsmåten her.

Er du glad i konfekt? Prøv gjerne noen av disse lavkarbo godbitene; Lavkarbo peanøttbarLavkarbo peanøttkonfektLavkarbo suksesskonfekt eller Lavkarbo proteinbar; karamell, pekan og hvit sjokolade.

Lavkarbo gullkuler

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO GULLKULER - SAFTIGE PEANØTTKULER

Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 30 mins
Antall: 1 deig (1 deig gir ca. 10 kuler)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 96kcal | Karbohydrater: 1.4g | Protein: 3g | Fett: 7.4g
Allergener
Peanøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅTE

  • Finhakke peanøttene i en foodprosessor til en grov masse.
  • Bland inn sukrinsirup caramel og vaniljeekstrakt. Bland til en seig masse. Bruk gjerne hendene. Tilsett mer sukrinsirup dersom blandingen blir for tørr. Blandingsforholdet avhenger av hvor grovt peanøttene er kuttet.
  • Rull kuler og legg kulene på et bakepapir.
  • Smelt sjokoladeknapper over vannbad.
  • Dypp kulene i sjokolade. Du kan dyppe hele eller bare underside. Dypper du bare undersiden kan du gjerne sirkle litt sjokolade over toppen av kulen.
  • Sett til kjøling i kjøleskap til sjokolade har stivnet.
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Anmeldelse av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search