Lavkarbo marsipankuler med lakrissmak
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Denne oppskriften på Lavkarbo marsipankuler med lakrissmak smaker ikke bare himmelsk, den er også superenkel å lage.
Du kan enten lage hjemmelaget marsipan selv, som du finner oppskrift på her (det er faktisk ikke så komplisert), eller du kan gjøre det enda lettere for deg selv; Du kan kjøpe ferdig sukkerfri marsipan i butikken. Det har vi gjort i denne oppskriften, og resultatet ble veldig vellykket.
Marsipankuler med lakrissmak er nydelige små konfektkuler som du enten kan kose deg med selv, dele med andre, eller gi bort som en liten gave til en som elsker søtsaker.
Er du glad i marsipan har vi også oppskrift på lavkarbo marsipankake, som du finner her. Er du glad i lakrissmak, finner du oppskrift på hjemmelaget lavkarbo Nox – lakriskarameller her.
Ønsker du mer inspirasjon til lavkarbo kaker, finner du flere oppskrifter her.
Lavkarbo marsipankuler med lakris
Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 100 g hjemmelaget marsipan evt. ferdig marsipan uten sukker
- 20 g lakrisrotpulver
Fremgangsmåte
- Rull marsipankuler med hendene.
- Hell lakrisrotpulver i en skål og rull kulene i pulveret.