
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo marsipankuler med lakrissmak
Denne oppskriften på Lavkarbo marsipankuler med lakrissmak smaker ikke bare himmelsk, den er også superenkel å lage.
Du kan enten lage hjemmelaget marsipan selv, som du finner oppskrift på her (det er faktisk ikke så komplisert), eller du kan gjøre det enda lettere for deg selv; Du kan kjøpe ferdig sukkerfri marsipan i butikken. Det har vi gjort i denne oppskriften, og resultatet ble veldig vellykket.
Marsipankuler med lakrissmak er nydelige små konfektkuler som du enten kan kose deg med selv, dele med andre, eller gi bort som en liten gave til en som elsker søtsaker.
Er du glad i marsipan har vi også oppskrift på lavkarbo marsipankake, som du finner her. Er du glad i lakrissmak, finner du oppskrift på hjemmelaget lavkarbo Nox – lakriskarameller her.
Ønsker du mer inspirasjon til lavkarbo kaker, finner du flere oppskrifter her.


OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO MARSIPANKULER MED LAKRIS
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- Sukkerfri marsipan ferdigkjøpt
- Evt. hjemmelaget sukkerfri marsipan oppskrift under kommentar
- Lakrisrotpulver
Fremgangsmåte
- Lag enten hjemmelaget sukkerfri marsipan etter oppskriften du finner under kommentar, eller kjøp sukkerfri marsipan i butikken.
- Rull marsipankuler, i ønsket størrelse.
- Hell lakrisrotpulver i en skål og rull marsipanen i pulveret.
- Servèr lavkarbo marsipankuler med lakrissmak til alle som elsker søtsaker!