Lavkarbo snickerskrem i glass





Snickersdessert du lager på under 10 minutter!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Snickerskrem i glass er en dessert vi fikk idéen til etter å ha laget hjemmelaget lavkarbo peanøttsmør. Vi ønsket å finne noe enkelt og skikkelig godt man kunne lage med peanøttsmøret.

Snickerskrem i glass

Våre oppskrifter på lavkarbo ostekake i glass er populære. Vi syntes samlingen vår trengte en ny variant og landet på smaken av salte peanøtter, sjokolade og krem. En uslåelig kombinasjon!

Prøv gjerne noen av våre andre oppskrifter på ostekake i glass. Her ser du noen eksempler; blåbærostekake i glass, kaffe mocca ostekake i glass, ostekake i glass med jordbær og limedrøm porsjonsostekake!

Snickerskrem i glass

Du kan bruke kjøpt peanøttsmør i denne oppskriften, men vi syntes det du lager selv av salte peanøtter er enda bedre. Her ser du vår oppskrift: Lavkarbo hjemmelaget peanøttsmør – bedre enn den fra butikken!

Snickerskrem i glass

Lavkarbo Snickerskrem i glass

4,34 fra 6 stemmer
Pin Vurdering Print Recipe
Tid: 20 minutter
Antall: 4 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 455kcal | Karbohydrater: 5,7g | Protein: 10,9g | Fett: 40,2g
Allergener
Melk
Peanøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Peanøttbunn

Snickerskrem

Topping

Fremgangsmåte

Peanøttbunn

  • Smelt sjokoladen over vannbad og rør inn grovhakkede peanøtter.
  • Fordel blandingen i serveringsglass eller en form og sett til avkjøling.

Snickerskrem

  • Pisk Crème Fraîche eller kremfløte sammen med søtning og sirup til en fast krem.
  • Rør inn peanøttsmøret når kremen har fått ønsket konsistens.
  • Fordel kremen over peanøttbunnen i serveringsglassene, enten med sprøytepose eller med en skje.

Topping

  • Topp gjerne desserten med hakkede peanøtter, raspet sjokolade og sirup.

Kommentarer
  • Mette
    Svar

    Nydelig!

4,34 from 6 votes (6 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search