Velkommen til ukemeny for uke 50

Under finner du middagsoppskrift til hver dag og dessertforslag til søndag. Ukemenyene våre bidrar til å gi deg et variert og sunt kosthold. Oppskriftene varieres alltid mellom fisk, fugl, kjøtt og vegetar.

Vi varierer også middagstilbehøret slik at du får spennende variasjoner og gode lavkarbo oppskrifter. Ved å klikke på navnet på retten, sendes du til selve oppskriften.

Legg gjerne til denne siden i favoritter slik at du enkelt kan finne den frem igjen. Dersom du synes det er tidkrevende å lage mat hver dag, anbefaler vi deg å lage opp en større mengde av en rett, som du kan spise som rester de dagene du ikke har like godt tid til matlaging.  

Andre middagsoppskrifter

Ikke fornøyd med ukemenyen? Ingen problem. Under finner du mange andre middagsoppskrifter å velge mellom.

Nyeste oppskrifter

Vi har flere hundre oppskrifter på denne nettsiden. Den enkleste måten å bla igjennom alle oppskriftene på er på siden «alle våre oppskrifter». Her kan du enkelt veksle mellom kategoriene og umiddelbart få opp alle oppskriftene i en kategori.

Her finner du kategorier som middag, frokost, gjærbakst, brød, nøttefri, glutenfri, snop, pannekaker, vegetar og mye mer.

Siste artikler

Start typing and press Enter to search