Lavkarbo blondie cookies





Lavkarbo blondie cookies – seige kjeks

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Lavkarbo blondie cookies er basert på vår oppskrift på lavkarbo blondie, som er en lys utgave av brownie. Blondie cookies har en deilig seig konsistens.

Lavkarbo blondie cookies

Lavkarbo blondie cookies

Det er brukt både Sukrin gold og SukrinSirup i denne oppskriften. Du kan ikke erstatte SukrinSirup med lik mengde Sukrin gold, da det vil gi et dårlig resultat med metallisk smak. Sirup er brukt for å gi kjeksene seig konsistens.

Sukrin gold kan erstattes av finesse bakesukker, men reduser da mengden med rundt 15 gram. Smak på deigen underveis for å finne rett mengde søtning. Konsistensen blir ikke like seig som med søtningen som er anbefalt i oppskriften.

Lavkarbo blondie cookies

Lavkarbo blondie cookies

Lag gjerne melkefrie kjeks ved å erstatte meierismør med klarnet smør eller kokosolje med eller uten kokossmak. Bruk da også en sjokolade uten melk, for eksempel denne, lavkarbo Belgisk mørk sjokolade.

Pekannøtter gir en god smak i denne oppskriften, men du kan bytte dette med hvilke som helst andre nøtter du foretrekker.

Du finner flere oppskrifter på lavkarbo kjeks her: kjeks med peanøttsmør, peanøttkjeks uten egg og melk, café cookies/sjokoladekjeks og kjeks med sitronkrem.

Lavkarbo blondie cookies

Lavkarbo blondie cookies

5 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 45 minutter
Antall: 1 batch (1 batch gir 16 cookies)

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Servering: 1 kjeks | Kalorier: 161kcal | Karbohydrater: 1,4g | Protein: 4g | Fett: 14g
Allergener
Egg
Melk
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 175 grader over- og undervarme.
  • Grovhakk sjokolade og pekannøtter med en kniv.
  • Bland sammen alle ingrediensene i en bolle til en fast deig.
  • Dekk et stekebrett med bakepapir. Fukt hendene med vann og rull kuler, ca. 34 g deig per kule, som du legger på brettet. Det er plass til 4 x 4 på ett brett. Fukt hendene med vann underveis. Fukt en gaffel med vann og press kulene ned på brettet med et lett trykk. Fukt gaffelen mellom hver kjeks.
  • Stek midt i stekeovnen i rundt 20 minutter, til kjeksene er gyllen.
  • Kjeksen kjennes myke ut når de er varm, men vil bli fast når de er avkjølt. Avkjøl helt før servering.

Viser 3 kommentarer
  • Bente Damli
    Svar

    5 stjerner
    Smaker veldig godt. Godt alternativ for en som elsker kjeks og ikke bør spise det..

  • Anonym
    Svar

    5 stjerner
    KJEMPE gode!!!👏🏻👌
    Laget dem med klaret smør,
    da er de enkelt både glutenfri og melkefri.
    Takk for god oppskrift!!!

5 from 2 votes

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search