Hjemmelaget tacokrydder mexican style

Kjempegodt hjemmelaget tacokrydder!

Hjemmelaget tacokrydder smaker veldig godt til kjøtt. Det som er fint med hjemmelaget tacokrydder er at det ikke inneholder sukker, i motsetning til tacokrydder du kjøper i butikken. Dette krydderet kan du lage i den mengden du ønsker også kan du oppbevare det i en krukke på kjøkkenbenken og bruke ved behov.

Sjekk ut vår digge samleside for alle tacooppskriftene våre her.

For å gjøre tacokvelden komplett har vi flere lavkarbo oppskrifter til deg. Her finner du oppskrift på verdens beste guacamole. Vi har også laget noen skikkelig saftig og myke tortilla lefser, som selvsagt er lavkarbo. Vil du forsøke å lage tacoskjell av ost, finner du fremgangsmåten her. Vil du ha en enklere taco rett anbefaler vi denne digger tacosalaten med chunky guacamole. Eller kanskje du vil lage fylt tacopaprika eller lavkarbo tacoform.

Lavkarbo tacosalat
Hjemmelaget tacokrydder

Hjemmelaget tacokrydder

4,72 fra 7 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 5 minutter
Antall: 1 lite norgesglass (beregnet til mange tacokvelder)
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 1 til 3 ts chilipulver varier mengden etter ønsket styrke
  • 0.5 ts kajennepepper varier mengden etter ønsket styrke
  • 3 ss paprikapulver gjerne halvparten røykt
  • 3 ss spisskummen
  • 3 ss korianderpulver
  • 3 ss ingefærpulver
  • 2 ss oregano
  • 2 ss salt
  • 1 ss hvitløkspulver kan utelates

Fremgangsmåte

  • Denne oppskriften er ment å ha til flere måltider. Bland krydderet i et Norgesglass eller lignende. Mangler du én ingrediens eller to, ingen fare. Det blir godt likevel. Men et par ingredienser er essensielle for godt tacokrydder, særlig spisskummen, da det er dette som gir den karakteristiske tacosmaken.
  • Stek kjøttet sammen med et par ss tacokrydder og et par ss vann. La vannet koke inn. Smak deg frem til rett mengde krydder.

Viser 2 kommentarer
  • Anonym
    Svar

    5 stars
    Perfekt oppskrift på tacokrydder. Ble veldig bra selv om jeg ikke hadde alle ingrediensene.

4,72 from 7 votes (6 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search