Lavkarbo nachos med gratinert kjøttdeig, nam!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no
Lavkarbo nachos er en rett som er verdt hvert minutt du bruker på å tilberede retten. Det er raskt å lage nachos, men du må beregne ekstra tid på å lage nacho chips. Du finner oppskrift til lavkarbo nachos chips/tortillachips her.
Bruker du hele deigen med chips i denne formen vil du få mat til ca. 4 stk. Tilsetter du noen gode og mektige dipper vil alle bli god og mett.
Nachos passer godt sammen med dipper som rømme, guacamole, salsa og queso dipp, som er en meksikansk ostedipp. Ostedippen kan du enten severe som en dipp ved siden av retten eller hellen den over kjøttdeigen , istedenfor revet ost. Begge deler smaker skikkelig godt.
Vi syntes det smaker godt med litt grønnsaker i nachosen og har tilsatt gul paprika, rødløk og koriander. Du kan tilsette de grønnsakene du liker.
Vil du har inspirasjon til andre middagsoppskrifter, finner du mange spennende lavkarbo middagsoppskrifter her.
Lavkarbo nachos med kjøttdeig, salsa og ost
Pin Vurdering Print RecipeNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)
Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- Hjemmelaget lavkarbo nacho chips bruk hele deigen
- 400 gram kjøttdeig
- 1 pose tacokrydder evt. hjemmelaget krydder
- 0.5 gul paprika strimlet
- 0.5 rødløk strimlet
- 1 neve frisk koriander
- 150 til 200 gram revet ost
- Til servering: rømme, guacamole, salsa, queso dipp
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på over- og undervarme på 190 grader.
- Legg tortillachipsen i en ildfast form.
- Stek kjøttdeig sammen med tacokrydder. Stek paprika og rødløk i noen minutter. Tilsett hakket koriander når det er ferdig stekt.
- Hell kjøttdeigblandingen over chipsen, legg over grønnsakene og topp med revet ost.
- Stekes på midterste rille i ovnen i 10 - 15 minutter, til osten er blitt gylden.
Kommentar
Alt du trenger til tacoen
Under finner du alle våre taco-relaterte oppskrifter.