Lavkarbo gjærbakst – alle oppskriftene samlet





Her finner du alle oppskriftene våre på lavkarbo gjærbakst

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Det finnes utallige oppskrifter på lavkarbo bakst som kunne gitt et bedre bakeresultat, dersom man hadde brukt gjær til heving. Det er heller ikke uvanlig at bakst uten sukker og gjær lett kan bli både kompakt og tørt.

Grunnen til denne utfordringen når man skal bake lavkarbo, er at gjæren trenger drivstoff fra karbohydrater, for å bidra til at deigen hever.

Når gjæren får sukker som drivstoff vil gjæren produsere karbondioksid, som fanges i deigen som luftbobler.

Det er disse luftboblene som gir et luftig og saftig resultat i gjærbakst. Med metoden brukt i våre oppskrifter vil du oppnå et luftig og saftig resultat samtidig som brødet er lavkarbo.

Les mer om lavkarbo gjærbakst i denne artikkelen. Eller bla ned for oppskrifter på lavkarbo gjærbakst.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search