15 mest populære lavkarbo kaker, boller og desserter 2020

Våre 15 mest populære lavkarbo kaker, boller og desserter!

Er du en av de som tror at det ikke går an å spise kaker, boller og dessert samtidig som man går ned i vekt? I så fall kan vi informere deg om at denne påstanden er feil.

Alle våre oppskrifter er laget helt uten tilsatt sukker, hvete og gluten. Vi bruker råvarer med lavt innhold av karbohydrater, slik at du kan nyte god mat samtidig som du holder et stabilt blodsukker.

Her kan du se en oversiktsside over alle våre kaker og desserter.

1. Lavkarbo gule bomber

Våre gule bomber ble veldig raskt vår mest populære kakeoppskrift. Vi har aldri før fått så mange likes på en kake i sosiale medier som vi fikk på denne kaken. Flere av følgerne våre har testet oppskriften og gitt tilbakemelding på at de gule bombene ikke bare ser gode ut, men at de faktisk smaker skikkelig godt!

Lavkarbo gule bomber

Lavkarbo gule bomber

2. Lavkarbo skoleboller

Vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger på disse bollene. Lavkarbo skoleboller er en helt nydelig bolle som smaker like godt som skoleboller med masse sukker. Skolebollene er glutenfri og nøttefri.

Grunnen for at disse bollene er så luftige som de er, er fordi det er brukt gjær i deigen. Du kan lese mer om hvordan vi aktiverer gjæren i lavkarbo bakst i vår artikkel om Gjær i lavkarbo bakst.

Lavkarbo skoleboller

Lavkarbo skoleboller

3. Lavkarbo sjokoladekakebombe

Denne kaken kommer rett fra himmelen, om vi så skal si det selv! Så god er den! Kaken er super saftig og smaker nydelig sammen med gul krem og sjokoladekrem. Vi delte kaken i tre deler og sprøytet lagvis krem i kaken.

Klikker du deg inn på oppskriften kan du se hvor langt vi dro pyntingen. Kaken heter ikke sjokoladekakebombe uten grunn! Vi brukte lavkarbo gule bomber, til å pynte toppen av kaken. Du kan selvsagt dra pynten så langt du vil, eller lage en enklere versjon som du ser på bildet under.

Lavkarbo sjokoladekakebombe

Lavkarbo sjokoladekakebombe

4. Lavkarbo dobbel suksessterte 

Lavkarbo dobbel suksessterte er en kake vi har mottatt helt vilt mange gode tilbakemeldinger på:

«Å du himmelske lovsang, denne var god», «Smaker himmelsk» og mange flere.

Kombinasjonen av sjokoladekrem og gul krem, er noe som virkelig faller i smak hos de fleste. Tar du først et stykke er det vanskelig å stoppe!

Lavkarbo dobbel suksessterte

Lavkarbo dobbel suksessterte

5. Lavkarbo islandkake

Denne kaken er laget av kokosbunn, gul krem, sjokoladeganache og krem på toppen! Her får du en nydelig kombinasjon av det beste du finner i kakeverden. Islandskake er for mange en ukjent kake, men vi tror vi har bidratt til å hente frem denne klassikeren i lavkarbo verden. Kakeoppskriften er sett mange tusen ganger og venter på å bli sett av enda flere.

Lavkarbo islandkake

Lavkarbo islandkake

6. Lavkarbo Sarah Bernard

Disse småkakene er allerede laget av flere, og vi har bare fått positive tilbakemeldinger på oppskriften. Dette er en nydelig klassisk småkake laget av marsipanbunn, sjokoladekrem i midten med sjokoladetrekk og pistasjnøtter utenpå. For mange er dette en juleklassiker. Vi spiser denne året rundt, så god som den er!

Sukkerfri sarah bernard

Sukkerfri sarah bernard

7. Lavkarbo kanelboller

Dette er vår aller beste bolleoppskrift. Disse bollene er laget etter omhelse-metoden, som du kan lese mer om i denne artikkelen; Gjær i lavkarbo bakst. Med denne metoden blir bollene skikkelig luftig og hever til dobbel størrelse. Skal du lage lavkarbo kanelboller eller lavkarbo skillingsboller, så anbefales denne oppskriften av flere av våre følgere i sosiale medier.

Lavkarbo kanelboller

Lavkarbo kanelboller

8. Lavkarbo Sarab Bernard i langpanne

Lavkarbo Sarah Bernard i langpanne ble rett og slett helt utrolig smaksrik, og så saftig at tennene løper i vann bare vi tenker på denne. Det er utrolig at man kan få en så saftig og god nøttebunn uten bruk av sukker, da sukker ofte spiller en veldig viktig rolle for å få frem disse egenskapene.

Lavkarbo Sarah Bernard langpanne

Lavkarbo Sarah Bernard langpanne

9. Lavkarbo tykklefser

Lavkarbo tykklefser smaker akkurat som tykklefser skal smake; Nydelig! Vi syntes at det passer perfekt med smørkrem med kanel på tykklefser, da det gir den samme smaken som tradisjonelle tykklefser.

Lavkarbo tykklefser

Lavkarbo tykklefser

10. Lavkarbo firkløverkake

Firkløverkake er en sjokoladekake med valnøtter. Denne kaken er supersaftig og smaker nydelig sammen med sjokoladefrostingen som vi har dandert på toppen. Dette var lenge den eneste kakeoppskriften vi hadde på nettsiden, inntil vi tok et skikkelig kakebakerush høsten 2020, til glede for alle som elsker lavkarbo kake.

Lavkarbo firkløverkake

Lavkarbo firkløverkake

11. Lavkarbo ostekake i glass

Denne desserten lages på 5 minutter og ble tatt veldig godt imot da den ble publisert i sosiale medier sommeren 2020. Vi har hatt tusenvis av visninger av denne oppskriften og flere kommer igjen og igjen for å lage nettopp denne nydelige dessertkaken.

Lavkarbo ostekake i glass

Lavkarbo ostekake i glass

12. Lavkarbo fyrstekake

Fyrstekake er en av våre favorittkaker i høykarboverden. Det var derfor helt nødvendig å lage en lavkarbo versjon av denne nydelige kaken. Lavkarbo fyrstekake er enklere å lage enn den ser ut til å være. Den er uansett verdt bryet. Her får du en skikkelig saftig mandelkake som passer perfekt til både hverdags og fest.

Lavkarbo fyrstekake

Lavkarbo fyrstekake

13. Lavkarbo sitrondrøm

Lavkarbo sitrondrøm er en syrlig dessert. Den har en nydelig balanse mellom det syrlige i sitronkremen og den fyldige kremen på toppen, mot en søt og knasende bunn. Her får du en kombinasjon av surt, søtt og knasende!

Sitrondrøm uten tilsatt sukker

Sitrondrøm uten tilsatt sukker

14. Lavkarbo ostekake med jordbær

Har du lyst på ostekake med nydelig smak av jordbær? Vi har oppskriften til deg! Du kan selvsagt bytte jordbær med bringebær, eller andre bær, dersom du ønsker det.

Denne kaken er laget med sukrin melis som søtning, men vi har brukt så lite søtning som mulig for å unngå den metalliske bismaken som sukrin i store mengder kan gi.

Ostekake med jordbær er glutenfri og har nøttebunn.

Lavkarbo ostekake med jordbær

Lavkarbo ostekake med jordbær

15. Lavkarbo riskrem

Lavkarbo «riskrem» lager du enkelt med bare noen få ingredienser. Denne desserten har mindre enn 5 karbohydrater per 100 gram. Så her kan du kose deg med noe søtt, som har liten påvirkning på blodsukkeret.

Lavkarbo dessert

Lavkarbo dessert: Du kan fint nyte en deilig dessert i nye og ne selv om du spiser lavkarbo kosthold. Her ser du lavkarbo riskrem.

Vi håper du ble inspirert av våre lavkarbo kaker, boller og desserter. Ønsker du en oversikt over alle våre lavkarbo oppskrifter finner du det her.

SØK ETTER LAVKARBO OPPSKRIFTER

Start typing and press Enter to search