Oppskrifter med havrefiber





Oppskrifter med «lavkarbomelet» havrefiber

Havrefiber er rent kostfiber og gir deg ikke noe særlig næring. Det har likevel en viktig funksjon, da det bidrar til god lavkarbo bakst, som kan minne om vanlig hvetebakst.

Havrefiberet binder nemlig opp ganske mye væske i baksten. Dette gir volum, saftighet og brødkonsistens i bakverk.

Det brukes ofte i lavkarbo bakst, som for eksempel boller, brød og kake, musli, pizzabunn og pannekaker.

Havrefiber har også flere positive helseeffekter.

Les mer om havrefiber her

Lavkarbo oppskrifter med havrefiber

Vi har også mange oppskrifter på lavkarbo bakst uten havrefiber. Du finner alle våre oppskrifter på lavkarbo bakst her.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search