Lavkarbo miracle spaghetti carbonara





Monster spaghetti carbonara med parmesan og bacon!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Merk: Kan også lages med squash spaghetti.

Lavkarbo Monster miracle spaghetti blir best når spaghettien tilberedes på rett måte. Spaghettien må skylles godt under kaldt rennende vann før den dampes i en tørr stekepanne.

På denne måten får du bedre konsistens på spaghettien. Én pakke inneholder 200 gram spaghetti, som er nok til én person. Men lag gjerne tre pakker dersom du lager mat til to personer som ønsker store porsjoner.

Miracle spaghetti inneholder 0 gram karbohydrater og er laget av vann og fiber fra konjakrot. «Pastaen» er derfor genial i et lavkarbo kosthold. Du kan lese mer om konjakrot her.

Ikke forvent at miracle spaghetti eller andre erstatninger for spaghetti ligner på vanlig pasta. God italiensk pasta er en kunst og lar seg nok ikke imitere.

Lavkarbo monster miracle spaghetti carbonara

Pasta carbonara lages på forskjellige måter og mange lager denne retten uten fløte. Vi syntes det passer best med fløte eller en plantebasert erstatning.

Vi har også brukt hvitløk, noe som ikke alltid brukes i carbonara. Du kan selvsagt la være å bruke dette dersom du ønsker en mer tradisjonell smak. Men vi anbefaler hvitløk! Du kan også tilsette sjalottløk og noen bruker også paprikapulver. Dette er smak og behag.

Vil du virkelig flotte deg, får du tak i ekte italiensk pancetta, og bruker dette istedenfor bacon. Får du ikke tak i dette fungerer bacon også veldig fint.

Ønsker du å servere brød til lavkarbo pasta carbonara har vi flere gode lavkarbo brødoppskrifter, som du finner her.

Buon appetito!

Siste oppskrifter

   

Lavkarbo monster miracle spaghetti carbonara

Lavkarbo miracle spaghetti carbonara

4.50 fra 2 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 30 minutter
Antall: 2 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 718kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 34g | Fett: 64g
Allergener
Egg
Melk

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

  • 400-600 gram monster miracle spaghetti (200 gram per pakke)
  • 250 gram bacon eller pancetta i terninger
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • 0.5 dl kremfløte evt. plantefløte
  • 2 egg
  • 4 ss parmesan (utelates for melkefritt alternativ)
  • 0,25 ts pepper
  • 1 neve kruspersille
  • Salt

Fremgangsmåte

  • Skyll monster miracle spaghetti godt under kaldt rennende vann.
  • Varm opp en stekepanne, uten fett, og fres spaghettien i ca. 10 minutter på medium temperatur. Når spaghettien kjennes tørr ut er den klar. Legg spaghettien i en skål.
  • Stek ternet bacon i stekepannen til dette er sprøtt. Legg baconet i en skål.
  • Ikke vask stekepannen. Stek hvitløk i et minutt før du tilsett spaghetti og olivenolje. Surrer dette i et par minutter på medium temperatur.
  • Skru ned varmen på stekepannen og hell over alpro coooking. Rør godt.
  • Bland egg, raspet parmesan og pepper i en bolle. Hell dette over spaghettien og vend inn bacon og hakket persille. Dette skal ikke stekes, slik at du får en kremet saus. Smak til med salt.
  • Serveres med raspet parmesan og evt. med hakket kruspersille.

Kommentar

Oppskriften kan også lages med squash spaghetti.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search