
Lavkarbo sjokoladepålegg laget av pekansmør!
Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.
Nøttesmør som smaker søtt, salt og sjokolade. Perfekt kombinasjon av smaker. Lavkarbo sjokoladepålegg passer perfekt på vafler, pannekaker, brødmat eller knekkebrød. Du kan også bruke sjokoladepålegget som topping på chiagrøt.
Denne oppskriften lager du på noen få minutter. Vi har brukt SunnRask Pekansmør som kjøpes hos tights.no. Du kan også lage pekansmør ved å kjøre pekannøtter i en foodprosessor i ca. 10 minutter. Når massen er flytende er den ferdig.
Du kan lage lavkarbo sjokoladepålegg med hvilke som helst nøttesmør du ønsker. Mandelsmør er en annen favoritt som er like godt som pekansmør, spør du oss.
Vi har tilsatt noen dråper Monster Lavkarbo Zero Drops. Du kan også bruke vaniljepulver eller SUKKR Vanilje, kalorifritt vaniljesukker. Prøv deg gjerne frem med andre smaker. Rom er også godt og gir en rund og god smak på sjokoladepålegget.
Vil du ha inspirasjon til mer lavkarbo matlaging finner du mange lavkarbo oppskrifter her.


OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SJOKOLADEPÅLEGG
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Oppskrift av omhelse.no
INGREDIENSER
- 200 gram SunnRask Pekansmør
- 4 dråper Monster Lavkarbo Zero Drops - Vanilla Vacation
- 50 gram Monster fibersirup
- 20 gram SunnRask Økologisk Kakaopulver
- 1 klype salt
FREMGANGSMÅTE
- Bland alle ingrediensene til en jevn masse. Smak til med mer fibersirup for søtere smak.
- Oppbevares på en lukket krukke og serveres som pålegg til vafler, pannekaker, brød eller knekkebrød.