Lavkarbo sjokoladepålegg

Lavkarbo sjokoladepålegg laget av pekansmør!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere.

Nøttesmør som smaker søtt, salt og sjokolade. Perfekt kombinasjon av smaker. Lavkarbo sjokoladepålegg passer perfekt på vafler, pannekaker, brødmat eller knekkebrød. Du kan også bruke sjokoladepålegget som topping på chiagrøt.

Denne oppskriften lager du på noen få minutter. Vi har brukt SunnRask Pekansmør som kjøpes hos tights.no. Du kan også lage pekansmør ved å kjøre pekannøtter i en foodprosessor i ca. 10 minutter. Når massen er flytende er den ferdig.

Du kan lage lavkarbo sjokoladepålegg med hvilke som helst nøttesmør du ønsker. Mandelsmør er en annen favoritt som er like godt som pekansmør, spør du oss.

Lavkarbo sjokoladepålegg

Vi har tilsatt noen dråper Monster Lavkarbo Zero Drops. Du kan også bruke vaniljepulver eller SUKKR Vanilje, kalorifritt vaniljesukker. Prøv deg gjerne frem med andre smaker. Rom er også godt og gir en rund og god smak på sjokoladepålegget.

Vil du ha inspirasjon til mer lavkarbo matlaging finner du mange lavkarbo oppskrifter her.

Lavkarbo sjokoladepålegg
Lavkarbo sjokoladepålegg

OPPSKRIFT PÅ LAVKARBO SJOKOLADEPÅLEGG

Ingen vurderinger enda
Skriv ut Pin Vurdering
Tid: 5 mins
Antall: 20 porsjoner

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet)

Kalorier: 78kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 1g | Fett: 7g
Allergener
Nøtter

Oppskrift av omhelse.no

INGREDIENSER

FREMGANGSMÅTE

  • Bland alle ingrediensene til en jevn masse. Smak til med mer fibersirup for søtere smak.
  • Oppbevares på en lukket krukke og serveres som pålegg til vafler, pannekaker, brød eller knekkebrød.
Recent Posts

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search