Lavkarbo vegetarwok med curry

Vegetar wok med smaker fra det indiske kjøkken!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Wok er i utgangspunktet en rett hvor det brukes mye grønnsaker. Vi har hatt fokus på gode smaksforsterkere og gode grønnsaker slik at denne retten blir smaksrik og god, helt uten kjøtt og fisk. Spiser du kjøtt eller fisk kan du selvsagt tilsette dette i retten.

Vi serverte lavkarbo vegetar wok med Monster Miracle Noodles. Dette er nudler med 0 kalorier og 0 karbohydrater. Nudlene er laget av konjakrot og er et rent fiberprodukt. Du kan lese mer om konjakrot her.

Nudlene skal ikke kokes, slik man vanligvis tilbereder nudler. Nudlene blir best dersom de freses i tørr stekepanne helt til de får rett konsistens. Du kjenner når de er ferdig.

Lavkarbo vegetar wok

Tights.no selger flere gode null kalori-sauser og Monster Lavkarbo Kalorifri Indian Curry er en av deres sauser null kalori serien. Sausen er nydelig på smak og det er ganske utrolig at den ikke inneholder kalorier. Sausen ble bukt både i woken og som topping på nudlene når de var ferdig tilberedet. En sterk anbefaling fra oss til de som liker smaker fra det indiske kjøkken.

Vil du ha inspirasjon til andre lavkarbo middager finner du mange flere oppskrifter her.

Lavkarbo vegetar wok

Lavkarbo vegetarwok med curry

Ingen vurderinger enda
Pin Vurdering
Tid: 20 minutter
Antall: 1 porsjon

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 277kcal | Karbohydrater: 19g | Protein: 7g | Fett: 16g
Allergener
Nøtter
Selleri
Soya
Sulfitter

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Skyll nudlene godt under rennende kaldt vann og la de renne av seg i en sil.
  • Fres nudlene i en tørr stekepanne i ca. 10 minutter. Krydre med salt og pepper.
  • Skjær rødløk i strimler. Skjær gulroten på langs med en ostehøvel eller potetskreller, slik at du får lange strimler. Skjær brokkoli i buketter. Skjær paprika i strimler. Skjær stangselleri i små terninger.
  • Finhakk hvitløk, chili og ingefær og fres dette i to minutter i en stekepanne med cooking spray. Tilsett så rødløk og stek dette sammen i noen minutter. Før du tilsetter de øvrige grønnsakene. Stek i et par minutter. Tilsett mer olje ved behov.
  • Hell over lime, soyasaus og hvitvinseddik og bland godt. Tilsett til slutt indian curry og creme fraiche. Bland godt og server.
  • Tilsett mer indian curry og server gjerne med creme fraiche dersom du syntes retten er sterk. Strø over hakkede pistasjnøtter dersom du liker det.

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift
Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Start typing and press Enter to search