
Ja takk, meld meg på (gratis)
Lavkarbo glutenfrie pannekaker fra Maxminus
Maxminus sine Glutenfrie pannekaker får en fin myk konsistens. Laget av blant annet cottage cheese og mandelmel. De smaker utrolig godt sammen med for eksempel rømme eller krem, gjerne kombinert med blåbær, eller andre bærsorter.
Disse glutenfrie pannekakene er ganske enkle å lage. Bare rør sammen alt og la det står så røren tykner litt. Vær obs på at den skal være litt flytende, så spe gjerne med litt fløte om det er behov for det. Til søtning går det an å bruke en klype vaniljepulver eller søtning, men det er ikke nødvendig.
En annen ting som er bra med glutenfrie pannekaker er så klart at de er lavkarbo og helt uten hvetemel og raske karbohydrater. Takk til Maxminus for inspirasjon til denne oppskriften. Du finner bloggen hans her.


LAVKARBO PANNEKAKER FRA MAX MINUS
Skriv ut Pin VurderingNæringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)



Oppskrift av omhelse.no
Ingredienser
- 4 egg
- 4 ss cottage cheese evt. rømme eller creme fraiche
- 4 ss fløte
- 1,5 ss mandelmel
- 1 ss fiberhusk
- 1 ts salt
- 1 ts sukrinmelis evt. en annen søtning
- 1/2 ts kardemomme
- Meierismør til steking
Fremgangsmåte
- Bruk en stavmikser til å blande sammen alt det våte, slik at klumpene i cottage cheesen knuses. Tilsett så de tørre ingrediensene og bland til en glatt røre.
- La røren svelle i ca. 10 minutter. Om den blir for tykk kan du spe med litt mer fløte eller vann, den skal være noenlunde rennende.
- Smelt smør i en stekepanne og stek på medium varme.
- Server lavkarbo glutenfrie pannekaker med ditt favoritt fyll.