Keto tortillalefser med kun 1,1 gram karbohydrater og to ingredienser!

Kjempegode tortillalefser – enkle å lage – inneholder kun to ingredienser!

Dette innlegget inneholder reklame i form av linker til samarbeidspartnere. Oppskrift i samarbeid med tights.no

Denne oppskriften er så enkel at du har nydelige og myke tortillalefser med kun 1,1 karbohydrater per lefse klar på under 10 minutter.

Avfettet linfrømel som er brukt i denne oppskriften gjør deigen både fleksibel og robust. Melet kjøper du hos tights.no. Oppskriften har samme innhold som våre lavkarbo knekkbrød/flatbrød, men en annen fremgangsmåte. Fremgangsmåten sikrer myke og deilige tortillalefser, med konsistens lik vanlige tortillalefser. Og smaken er nøytral og god som ekte tortillas!

Vi fylte lefsene med grillet kylling, avocado, bakte cherry tomater, ruccola salat, syltet rødløk og dressing. Du kan også bruke lefsene til taco eller et annet fyll!

Tortillalefsene er allergivennlige og inneholder ikke gluten, egg, melkeprodukter eller nøtter. 

Ønsker du inspirasjon til andre lavkarbo middager, finner du mange gode oppskrifter her.

Lavkarbo keto tortillalefser

Lavkarbo keto tortillalefser

Keto tortillalefser med kun 2 ingredienser

4,20 fra 10 stemmer
Pin Vurdering
Tid: 10 minutter
Antall: 4 store lefser

Næringsinnhold (pr porsjon/enhet/skive/rundstykke)

Kalorier: 143kcal | Karbohydrater: 1g | Protein: 16g | Fett: 5g
Allergener
Ingen

Oppskrift av omhelse.no

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Bland linfrømel og vann i en bolle. Kna deigen sammen helt til du får en fast deig.
  • Del deigen i like deler og form deigklumpen til baller.
  • Legg én og én ball mellom to bakepapir og kjevle til en tynn lefse. Bruk gjerne et rundt fat til å forme lefsen til en runding. Legg fatet over lefsen og skjær bort overflødig deig.
  • Stek lefsen i tørr stekepanne, på medium temperatur, i et par minutter på hver side.
  • Fyll lefsen med ditt favoritt fyll.

Kommentar

Oppbevares i en plastpose eller lignende for å bevare fukten i lefsene. 

Alt du trenger til tacoen

Under finner du alle våre taco-relaterte oppskrifter.

Viser 2 kommentarer
  • Heidi Katrine Matre
    Svar

    2 stars
    Smakte på deigen før jeg kjevlet ut og veldig rar og «vannaktig» smak. Valgte derfor å tilsette litt salt. Smaken ble bedre, men syns likevel det ferdige produktet har en rar smak som det nok tar tid å venne seg til.

    • Robert Helle
      Svar

      Hei Heidi. Det er nok linfrø-smaken som du ikke liker så godt. Disse er laget med kun to ingredienser for å unngår melk og egg og gjøre det enkelt. Vil anbefale denne oppskriften her, den smaker nok mer likt vanlig tortillas: https://omhelse.no/lavkarbo-tortilla-lefser/

4,20 from 10 votes (9 ratings without comment)

Legg igjen en kommentar

Vurdering av oppskrift




Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.





Start typing and press Enter to search